Om oss

TermoRens AS ble etablert i 1994 i Skien av rørleggermester og VVS ingeniør Thore Andreassen. Med sin unike og miljøvennlige produkt Termorens rensevæske har de spart sine kunder for millioner av kroner i form av lavere energiforbruk og mindre vedlikeholdskostnader. 

I 2008 lanserte TermoRens AS rensemetoden anodisk oksidasjon på det Norske markedet.Disse anleggene fjerner legionella i rørledninger og tanker. De krever ingen tilsetning av klordioksid, kobber/sølv eller andre biocider. Anleggene sparer eiendomsbesittere for store driftskostnader og dyre serviceavtaler knyttet til legionella problematikk. Anodisk okidasjon som løsning beskrives i dag av de fleste VVS konsulenter og er det mest brukte og beste system for beskyttelse mot legionella.  I 2019 ble det norskutviklede legionellasikringsanlegget LegioTerm introdusert på markedet. Dette anlegget er også basert på anodisk oksidasjon. Produktet kan fjernstyres og er et av de mest beskrevne produktene av VVS konsulenter for sikring mot Legionella. LegioTerm er nå det foretrukne produktet da det er sikkert, moderne og produsert i Norge. Det er også det det mest miljøvennlige produktetet som fjerner bakterier effektivt før de kommer inn bygget..

TermoRens AS ivaretar sine kunders anlegg med rimelige serviceavtaler som frigjør tid for driftspersonell til andre og viktige oppgaver. TermoRens as  har et kundenett hvor alle kunder har tilgang med eget brukernavn og passord. Her ligger all dokumentasjon for at kunden har alt sitt i orden i forhold til forskriftene. TermoRens as arbeider først og fremst forebyggende. Ikke vent til et legionella utbrudd kommer eller rørsystemet ikke kan levere før du kontakter oss. Da er det ofte for sent og alltid dyrt. Våre medarbeidere har lang erfaring og står alltid klar til å hjelpe deg enten når problemet har dukket opp eller med gode råd før noe skjer. Vi står alltid klar til å hjelpe deg med en trygg og energieffektiv fremtid.

Thore Andreassen

Daglig leder - CEO

Kjell Doksrød

Salgssjef - Sales Manager

Bjørg Helene Andreassen

Økonomi - CFO - Kundekoordinator

André Skårdal Andersen

Servicesjef - Service Manager

Helge Knausen

Rørlegger - Service og montering - Service and installation

Partners / customers