Om oss

TermoRens AS ble etablert i 1994 i Skien av rørleggermester og VVS ingeniør Thore Andreassen. Med sine unike produkter har de spart sine kunder for store utgifter i form av lavere energiforbruk og mindre vedlikeholdskostnader i alle typer vannbårne systemer.

I 2008 lanserte TermoRens AS Anodix systemet. Anleggene fjerner legionella i rørledninger og tanker og sparer eiendomsbesittere for store driftskostnader og dyre serviceavtaler knyttet til legionella problematikk. Anodix beskrives i dag av de fleste VVS konsulenter og er det mest brukte system for beskyttelse av legionella på markedet. I 2019 ble det norskutviklede legionellasikring, LegioTerm introdusert på markedet som også er basert på anodisk oksidasjon. Produktet fjernstyres over internett og er et av de mest foretrukne produktene på sikring mot Legionella. LegioTerm er nå det foretrukne produktet da det er sikrere, moderne og produsert i Norge.

Anleggene trenger ikke tilsetning av tungmetaller eller kjemikalier. TermoRens AS ivaretar sine kunders anlegg med rimelige serviceavtaler som frigjør mye tid for driftspersonell til andre og viktige oppgaver og dokumenterer at disse overholder kravet fra Folkehelseinstituttet for å ivareta kravene fra disse.

Vi arbeider først og fremst forebyggende. Ikke vent til et legionella utbrudd kommer eller rørsystemet ikke kan levere før du kontakter oss. Da er det ofte for sent og alltid dyrt. Våre medarbeidere har lang erfaring og står alltid klar til å hjelpe deg enten når problemet har dukket opp eller med gode råd før noe skjer. Vi står alltid klar til å hjelpe deg med en trygg og energieffektiv fremtid.

Thore Andreassen

Daglig leder - CEO

Kjell Doksrød

Salgssjef - Sales Manager

Bjørg Helene

Økonomiansvarlig - CFO

André Skårdal Andersen

Servicesjef - Service Manager

Andrea Elisabeth Lindøe

Regnskapsmedarbeider - Accounting

Ronny Andersen

Produksjonssjef - Production Manager

Samarbeidspartnere/kunder