Artikler

Legionellasikring

Lurer du på hvilke metode som er best mot legionella? Det er du ikke alene om. Det er litt forvirring om hva som er mest effektivt, billigst og enklest i bruk.

Les mer »

Burj Al Arab ( seilet )

Seilet er et av verdens mest berømte hotelle. De benytter Termorens Gel til og holde rust unna på selve hotellet og i bassengområdet. Når det kommer sandstormer legger det seg et belegg på stålet som starter korrosjon.

Les mer »
vvs-bransjen-50-aar

VVS bransjen i 50 år

I år har jeg vært 50 år i VVS bransjen og er vel snart som en fossil og regne, men en stor fordel med fossiler er at de har lang erfaring.

Les mer »

Termorens i Sudan

Mange tenker på Sudan som et veldig fattig land noe det også er, men der er også stor industri. shipping og fabrikker. TermoRens as ble kontaktet av et firma som driver vedlikehold på større industri i landet og reiste ned på befaring. Det var en spesiell opplevelse.

Les mer »

Termorens har tilstedeværelse i alle sektorer

TermoRens har eksportert sine produkter i mer enn 20 år og har for tiden tilstedeværelse i mer enn 25 land over hele verden.
Vi kan hjelpe deg med: Teknisk rådgivning, levering av produkter, nøkkelferdige prosjekter, serviceavtaler, befaring og rens.

Les mer »

Anodix virker!

Alle som hadde legionellaproblemer og har montert Anodix er nå kvitt problemet. TermoRens AS presenterte Anodix for første gang…

Les mer »

Legionella-problemet løst

Legionellabakterien er kjent og fryktet her i landet etter flere store og små utbrudd som også har krevd menneskeliv. TermoRens as i Skien har i flere år fulgt utviklingen av det tyske produk­tet «Anodix» som nå er instalIert på flere tusen anlegg i Tyskland. Leverandøren garanterer et legionellafritt anlegg med denne installasjonen.

Les mer »

Rens av vannbårne systemer

Vann brukes til så mangt, også som medium i varme og kjølesystemer. Vannbåren varme har igjen fått sin renessanse, ikke så rart når man vet alle fordelene dette gir.

Les mer »

Partners / customers