Termorens har tilstedeværelse i alle sektorer

TermoRens as har eksportert sine produkter i mer enn 25 år og har for tiden tilstedeværelse i mer enn 20 land over hele verden.

Vi kan hjelpe deg med: Teknisk rådgivning, levere produkter, serviceavtaler, befaring og rens.

Alle Termorens produktene våre er 100% biologisk nedbrytbare og inneholder ingen giftstoffer.

TermoRens as overholder de strengeste kvalitetskrav over hele verden.

Termorens produktene hjelper offentlig og privat sektor å redusere vedlikeholds og energi utgifter og forlenger levetiden på utstyr og anlegg.

TermoRens as tilbyr tjenester og produkter som hjelper golfklubber, hotell, velvære- og spa-sentre med å fjerne kalk, rust og bakterier i anlegg og vannsystem som gjør disse trygge og sparer store driftskostnader.

For å forbedre effektiviteten i selskaper som driver oljeanlegg og transport samt distribusjon av råolje brukes Termorens.

Vi gjennomfører nøkkelferdige prosjekter for offentlige administrasjoner og for de viktigste skipsfarts-, olje- og industriselskapene.

I offshore bransjen er våre produkter og tjenester til stede i marinaer, yachtklubber, rederier, redere og for vedlikeholdere.

Som vi ser, kan våre produkter fjerne kalk, salpeter, rust og bakterier av alle typer installasjoner eller vannsystemer med produkter som respekterer miljøet til alle industribedrifter, virksomheter eller offentlige etater.

Kom i kontakt med Termorens AS.

Søker dere en samarbeidspartner?

Vi tilbyr alle løsninger mot Legionella

Legionellasikring

Lurer du på hvilke metode som er best mot legionella? Det er du ikke alene om. Det er litt forvirring om hva som er mest effektivt, billigst og enklest i bruk.

Les mer »

LegioTerm® er et grønt produkt

Termorens AS tok tidlig opp kampen om legionellasikring, og her viser daglig leder stolt frem sine produkter som er tilgjengelig på markedet for bekjempelse av legionella.

Les mer »

Partners / customers