Stor interesse for bakteriedreperen Anodix på FDV dagene

Det er ikke lenge siden vi skrev om det nye produktet Anodix som TermoRens as i Skien skal levere på det norske markedet. Tydeligvis har mange lest pressemeldingen, sier Thore Andreassen i Termorens as.

– Vi hadde en enorm pågang av interesserte som hadde lest om systemet på deres sider.
Kommuner, statsbygg, forsvaret, hotellkjeder og VVS konsulenter var blant de mange interesserte som både plasserte ordrer på stedet og som ville ha befaring rundt på forskjellige anlegg.

Anodix er spesielt fordi det ikke kreves omfattende vedlikehold og ikke avgir noen form for kjemikalier eller tungmetaller til vannet. Sammenliknet med andre metoder er systemet unikt. Termorens as garanterer derfor 100 % legionellasikkerhet der Termogens installerer og tar oppfølgingsansvaret. Her har selskapet full støtte av den tyske produsenten. Systemet består av en enhet som monteres inn i anlegget, gjerne på varmtvannskretsen, men kan også monteres på hele vannstrømmen. Vannet passerer et rør-i- rør-system med en titananode. Surstoffradikalene som dannes her får bakterier, virus, sopp og alger til å oksidere.

Kilde: VVSFORUM

Søker dere en samarbeidspartner?

Vi tilbyr alle løsninger mot Legionella

Legionellasikring

Lurer du på hvilke metode som er best mot legionella? Det er du ikke alene om. Det er litt forvirring om hva som er mest effektivt, billigst og enklest i bruk.

Les mer »

LegioTerm® er et grønt produkt

Termorens AS tok tidlig opp kampen om legionellasikring, og her viser daglig leder stolt frem sine produkter som er tilgjengelig på markedet for bekjempelse av legionella.

Les mer »

Partners / customers