TermoRens AS har startet eksport til Kina og Brasil

TermoRens AS har suksess med sine produkter og nå er firmaet i gang med å eksportere til befolkningsrike nasjoner som Kina og Brasil. Det vil gi ytterligere økt omsetning i markedet.

– Vi skal blant annet rense et av Brasils største kraftstasjoner. Vi har god erfaring med dette siden vi har utført samme jobb for Statskraft her hjemme, opplyser daglig leder, Thore Andreassen i TermoRens AS til vvs-forum.no.

Det ventes også suksess i Kina. Etter å ha kommet inn på dette store markedet, så ligger det mange muligheter for TermoRens AS.

– I Kina brukes vår væske til å rense tette vannrør i høyblokker og de er det svært mange av, sier Andreassen lakonisk.

Gode utsikter
Markedsutsiktene er altså gode for TermoRens AS. Man tar nye markedsandeler hele tiden og dobler omsetningen fra år til år. TermoRens AS ble kåret til Gasellebedrift i 2010 og etter alle solemerker skjer det samme i år igjen.

– Vi er tilfreds med utviklingen, fastslår Andreassen.

I kampen mot legionella står også TermoRens AS sterkt. For en tid tilbake installerte Kongsberg sykehus et anlegg for å forebygge legionella. Anlegget ble altså ikke installert for at man var rammet av anlegget, men for å forebygge.

Nye produkter
– Alle stedene som har installert fordi de hadde legionella er stort sett kvitt problemet. Alle som kjøper Anodix mot legionella følger vi tett opp. Bygget kartlegges og det utarbeides driftsinstruks og prøvetakingsplan. Alt dette legges inn på vårt kundenett, som kunden går inn på med eget brukernavn og passord for oppfølging og dokumentasjoner, forteller Thore Andreassen

Flere nye produkter er på vei og en ny, stor samarbeidsavtale er på gang. TermoRens AS seiler i medvind bokstavelig talt når vi også vet at selskapet er sterkt inne i offshore- og shippingmarkedet.

Kilde: VVSFORUM

Søker dere en samarbeidspartner?

Vi tilbyr alle løsninger mot Legionella

Legionellasikring

Lurer du på hvilke metode som er best mot legionella? Det er du ikke alene om. Det er litt forvirring om hva som er mest effektivt, billigst og enklest i bruk.

Les mer »

LegioTerm® er et grønt produkt

Termorens AS tok tidlig opp kampen om legionellasikring, og her viser daglig leder stolt frem sine produkter som er tilgjengelig på markedet for bekjempelse av legionella.

Les mer »

Partners / customers