TermoRens rensevæske inntar ISH i Frankfurt med forhåpninger

TermoRens AS vil være representert under ISH messen i Frankfurt denne uka og daglig leder Thore Andreasen selskapet har gode forhåpninger om å gjøre produktet ytterligere kjent ute i det europeiske markedet.

– Rensevæsken som vi produserer eksporterer vi nå til Tyskland, men til messen kommer det jo besøkende fra hele verden. Det er følgelig et enormt potensial internasjonalt, sier Thore Andreassen til vvs-forum.no.

TermoRens AS kommer til å bruke ca. 100 000 kroner på Frankfurt-messen. I tillegg kommer reise og opphold, så det koster penger, men den som intet våger intet vinner, Thore Andreassen er optimistisk.

Godt utgangspunkt
– Jeg har ennå til gode å være med på en messe som ikke har betalt seg. Dette er spennende, mener Andreassen.

TermoRens AS stiller ut sammen med produsenten i Tyskland Anodix. Anodix skal selges i hele Skandinavia, Baltikum og England gjennom TermoRens AS. Slik sett vil TermoRens AS treffe mange fra blant annet disse landene.
– Vi har aldri gjort noe spesielt for å markedsføre vårt produkt utenfor Norge, men vi eksporterer jo noe i dag, så vi har et godt utgangspunkt for å øke salget. De kundene vi har fått har kommet via ryktebørsen.
Prima væske

Thore Andreassen i TermoRens AS påpeker at ca. 10-15 prosent av bygningsmassen i Norge har vannbåren varme. I Europa har opp til 80 prosent av bygningene vannbåren varme, så det ligger et enormt potensial for eksport her. – Vi selger 50-70 000 liter i lille Norge. Man kan bare drømme om hva salget kan bli ute i Europa, sier Andreassen, som vet at kvaliteten på rensevæsken er prima. Han har arbeidet med væsken siden 1994.

Kilde: VVSFORUM

Søker dere en samarbeidspartner?

Vi tilbyr alle løsninger mot Legionella

Søk

Legionellasikring

Lurer du på hvilke metode som er best mot legionella? Det er du ikke alene om. Det er litt forvirring om hva som er mest effektivt, billigst og enklest i bruk.

Les mer »

LegioTerm® er et grønt produkt

Termorens AS tok tidlig opp kampen om legionellasikring, og her viser daglig leder stolt frem sine produkter som er tilgjengelig på markedet for bekjempelse av legionella.

Les mer »

Partners / customers