Vi tar knekken på legionella!

Det er ingen tvil lenger, Anodix virker! sier en begeistret Thore Andreassen i TermoRens. Han sier at alle som hadde legionellaproblemer og har montert Anodix er nå kvitt problemet.

Han forteller til VVS-Forum at da TermoRens presenterte Anodix for første gang på FDV-dagene i Lillestrøm høsten 2008, hadde selskapet kun få referanser og dokumentasjoner fra Tyskland å vise til.

– Selv om vi hadde vært på befaringer i Tyskland og fått de beste dokumentasjoner er det alltid forbunnet med en viss grad av spenning når man går ut på eget marked, forteller han. Og understreker at legionella er et alvorlig problem og at det er svært viktig at tiltak som blir gjort virker som forutsatt.

Det var vinteren i fjor at TermoRens satte i gang for fullt med å markedsføre og installere anlegg i et større omfang. Nå har selskapet solgt over 50 anlegg.

– Med erfaring fra så mange anlegg er spenningen gått over i trygghet, sier Thore Andreassen. Alle anlegg som hadde legionella ved innmontering er nå kvitt problemet, sier han til VVS-Forum.

– Vi ser også at teorien som ble presentert for oss, om at når Anodix startes opp øker legionellanivået en periode for så å falle til null, stemmer. Dette skjer under prosessen hvor biofilmen brytes ned. Om man ønsker å bli kvitt problemet umiddelbart renser vi anlegget med Termorens før Anodix anlegget settes i drift. Blant anlegg som slet med legionella var skoler, sykehus, kontorbygg og svømmehaller.

Han viser til at mange VVS-konsulenter nå har begynt å beskrive Anodix.

– Anleggene er effektive og ligger på et svært akseptabelt prisnivå og har svært lave driftskostnader i forhold til andre systemer på markedet.
– Produktet er også nylig godkjent av ETA i Danmark hvor TermoRens as vil levere til CMA Armatur for distribusjon på det Danske markedet, sier Andreassen.

Kilde: VVSFORUM

Søker dere en samarbeidspartner?

Vi tilbyr alle løsninger mot Legionella

Legionellasikring

Lurer du på hvilke metode som er best mot legionella? Det er du ikke alene om. Det er litt forvirring om hva som er mest effektivt, billigst og enklest i bruk.

Les mer »

LegioTerm® er et grønt produkt

Termorens AS tok tidlig opp kampen om legionellasikring, og her viser daglig leder stolt frem sine produkter som er tilgjengelig på markedet for bekjempelse av legionella.

Les mer »

Partners / customers